Rotary Tiller
Ditching
Subsoiling Machine1

KUALITAS Kahiji, PELANGGAN Kahiji

Mesin ZHICHENG KUALITAS Kahiji,
KUALITAS Kahiji

Weifang Zhicheng Machines Co., Ltd. Ayana di ibukota langlayangan indah di dunya– Kota Weifang, Propinsi Shandong. Lokasina di Taman Industrial Junbukou, sareng angkotna raoseun pisan. Didirikeun taun 2009. perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat sareng téknologi peralatan canggih, utamina ngahasilkeun mini traktor, leumpang traktor, tukang rotary, mesin solokan, mesin bajak jero, jarami mesin nabrak jarami, produk tatanén sanés.

  • Over 10 years of agricultural machinery production history. The scientific and exact quality control and provide reliable guarantee.Over 10 years of agricultural machinery production history. The scientific and exact quality control and provide reliable guarantee.

    Profesional

    Langkung 10 taun sajarah produksi mesin tatanén. Kontrol kualitas ilmiah sareng tepat sareng nyayogikeun jaminan anu dipercaya.

  • In China, Europe,Africa and South America market, we have a good quality,good regulation,good service, acclaimed.In China, Europe,Africa and South America market, we have a good quality,good regulation,good service, acclaimed.

    Kajujuran

    Di pasar Cina, Eropa, Afrika sareng Amérika Kidul, urang gaduh kualitas anu saé, angger saé, jasa anu saé, diakui.

  • ISO9001 quality management system certification,EC declaration of conformity and CE certification ISO9001 quality management system certification,EC declaration of conformity and CE certification

    sertipikat

    Sertifikasi sistem manajemén mutu ISO9001, deklarasi EC ngeunaan kasaluyuan sareng sertifikasi CE

KUALITAS Kahiji, PELANGGAN Kahiji

Urang
Produk KUALITAS Kahiji,
PELANGGAN Kahiji

Utamana ngahasilkeun mini traktor, leumpang traktor, tukang muter Rotary, mesin ditching, mesin plaking jero, jarami mesin kacilakaan balik, produk tatanén séjén.

  • Rotary Tiller

  • Pupuk Ditching Sareng Mesin Burying Taneuh

  • Mesin Ditching

  • Bajak Ganda

  • rotary-tiller
  • walking-tractor
  • 4-wheel-4wd-mini-tractor
  • mower
  • fogging-machine

KUALITAS Kahiji, PELANGGAN Kahiji

FITUR
PRODUK KUALITAS Kahiji,
PELANGGAN Kahiji

Utamana ngahasilkeun mini traktor, leumpang traktor, tukang muter Rotary, mesin ditching, mesin plaking jero, jarami mesin kacilakaan balik, produk tatanén séjén.

Perusahaan parantos lulus manajemén sistem manajemen kualitas 1SO sareng sertifikasi CE.